2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Dovanėlė atkeliavo!

   Dar niekada nesu taip anksti pradėjus gauti Kalėdines dovanas, kaip šiais metasi. Ir svarbiausia, kokios nuostabios tos dovanos! Apie vyro dovaną jau rašiau, o šiandien noriu  pasidžiaugti dovanėle, kurią gavau iš Julijanos organizuoto Naujametinio apsikeitimo dovanomis. Pas mane atkeliavo žavingas angelas, kurį išsiuvinėjo Leviana iš Sočio.
   В этом году я очень рано начала получать рождественские подарки. И самое главное, какие замечательные подарки! О подарке от мужа уже расказывала, а сегодня хочу порадоватся подарком, который я получила в Новогоднем обмене подарками который организован Юлейю. Ко мне прилетел очаровательный ангел, которого вышила Leviana.


   Be angelo dar buvo nuostabus žaisliukas ant eglutės, labai skanus šokoladas, kurio neliko tą patį vakarą, ir dar kelios mielos smulkmenos, kurias tikrai pritaikysiu savo darbeliams. labai norėjau parodyti dovanėlę, todėl nuotrauką dariau vakar vakare ir ji nėra labai ryški, bet dovanėlės turiniui tai nė kiek neturi įtakos: )
   В дополнение к ангелу, прекрасная игрушка для елки, очень вкусный шоколад, который исчез в тот же вечер, и еще несколько милых мелочей, которые, несомненно, использую в своих работах.  Я очень хотела показать подарок, так что я сделал фото вчера вечером, и она не очень яркая, но на содержание подарка, это не влияют никак :)
LEVIANA, AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ UŽ NUOSTABIĄ DOVANĄ!
LEVIANA, СПАСИБО, СПАСИБО, СПАСИБО ЗА замечательный подарок!

P.S. mano dovanėlė dar keliauja, nr.RN304818266LT. Iš Lietuvos išvyko, bet Rusijos paštas dar nerodo, kad atvyko.
Мой подарок в пути, nr. RN304818266LT. Из Литвы уехал, но на почту России еще не прибыл.

3 komentarai:

  1. Вильма, я очень рада, что Фея Любви тебе понравилась!!! Пускай блокнотик хранит твои замечательные мысли и идеи, воплощение которых мы увидим на страницах твоего блога!!! А феечка будет безмолвно вдохновлять твоих близких на проявления любви!!!! Очень рада знакомству с тобой!!! Только не все твои посты могу прочесть, переводчик практически ничего не переводит..(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Leviana, мне тоже приятно с тобой познакомится и спосибо за теплые слова :)
    В далнейшем постараюсь по больше писать по русски.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Это было бы чудесно!!!

    AtsakytiPanaikinti